kokodiili-logo-valk

Historia

Kokodiili Oy perustettiin vuonna 1993. Kokodiili Oy on Uudenmaan, Varsinais-suomen, Lahden, Kotkan, Jyväskylän, Kuopion, Joensuun ja Oulun talousalueilla toimiva yritys, joka tarjoaa asiakkailleen kalusteiden kasaus- ja asennuspalveluja sekä niihin liittyviä töitä. Kalusteasennuksia yritys on tehnyt yli 20 vuotta, joten ammattitaitoa asennuksiin löytyy varmasti. Kokodiili Oy työllisti alkuvaiheessa 2 työntekijää. Nyt Kokodiili Oy:ssä työskentelee isompi ammattitaitoinen tiimi.

Palvelu

Kokodiili Oy:n tarjoama palvelu ja sen kulku on selkeä: Remontointi-, kasaus- ja asennuspalveluita ammattitaidolla, ajallaan ja sovitussa paikassa. Vanhojen kalusteiden purkutyöt, laatoitukset ja pohjaremontit onnistuvat, mutta niistä on sovittava etukäteen ennen työn aloittamista. Kokodiili Oy tarjoaa asiakkaille juuri sen työn, minkä asiakas tarvitsee. Kaikkein tärkeimpänä asiana pidämme hyvää sopimista ennen työtä. Mitä paremman pohjatiedon saamme, sitä paremmin pystymme asiakasta tulevasta työstä informoimaan. Kokodiili Oy kuuluu ennakkoperintärekisteriin ja sen tekemistä töistä voidaan suorittaa kotitalousvähennys.

Kehittyminen

Yrityksenä meillä on tavoitteena parantaa palveluamme jatkuvasti. Keräämme jatkuvasti asiakaspalautetta ja tavoitteenamme on saada palvelustamme entistäkin sujuvampaa.

Takuudiili

Jokaiselle Kokodiili Oy:n alusta loppuun asti asentamalle kohteelle myönnetään takuu.

Takuu käsittää sen että työ on tehty oikein ohjeiden/suositusten mukaisesti. Kokodiili Oy takaa myös, että työssä on käytetty oikeita menetelmiä ja työkaluja.

Työvaiheiden standardointi

Voidaksemme taata tasaisen kiitettävän laadun, on Kokodiili Oy:ssä yhdenmukaistettu ohjeellisesti kymmeniä työvaiheita keittiöasennuksissa. Tällä toiminnolla pyrimme varmistamaan korkealaatuisen toiminnan ja ennen kaikkea oikeelliset työvaiheet, jotta voimme huoletta myöntää asennustakuun kohteisiin joissa toimimme.