kokodiili-logo-valk

Keittiöt

Keittiön purku

Jos keittiöiden purku tuntuu hankalalta voimme tehdä sen puolestasi. Purkutyöt teemme erittäin kilpailukykyiseen hintaan ilman turhia lava/huoltoautomaksuja. Purkuun varataan yleensä aina päivä aikaa. Asiakkaan tarvitessa purussa suojauspalvelua olisi siitä tiedettävä etukäteen, jotta voimme tuoda paikalle oikeat tarvikkeet. Asiakas voi halutessaan tehdä suojauksen itse. Pääasia on, että sovitaan mitä tehdään ja tehdään sen mukaisesti. Koko työ tehdään aina samalla kertaa, jotta jätteet eivät jää kohteeseen muiden työvaiheiden tielle. Myös vanhojen kodinkoneiden poiskuljetus onnistuu purkukohteista. Soita ja kysy lisää!

Keittiön kasaus

Kaappien kasauspalvelu sisältää pelkkien runkojen kasauksen. Halutessanne teemme täydellisen kasauksen, mikä sisältää laatikkojen kiskojen, ovien, jalkojen jne. asennuksen. Kasauspalvelun keittiön kaapeille pystymme järjestämään nopealla aikataululla. Halutessanne voitte itse kasata kaapit. Kasatessanne itse on tärkeää muistaa ristimitan ottaminen.

Keittiön asennus

Asennus on keittiöissä eniten aikaa ja ammattitaitoa vaativa vaihe. Asennuksen alussa pidetään aloituspalaveri ja tarkennetaan mahdollisesti tarkennusta vaativat yksityiskohdat sekä tehdään asennussopimus. Asennusaika kannattaa varata heti kun tulevan toimitusajan tai muun remontin aikataulun tarve selviää. Meidän toimitusaikamme työlle on normaalisti noin 2-3 viikkoa, toki joskus pystymme reagoimaan nopeamminkin. Varaamme asennusajan suunnitellulle viikolle sovittuun kohtaan ja tarkennamme lopullisen asennusajan edellisellä viikolla. Kiireaikataulujen kohdalla voidaan käyttää myös toisia menetelmiä. Asennukset toteutamme korkealla ammattitaidolla ja tarpeidenne mukaisesti. Keittiön viimeistelty ulkonäkö koostuu viimeistellyistä yksityiskohdista, siisteistä sahauksista ja mahdollisista hyvin tehdyistä erikoistoteutuksista, mitkä voimme juuri teille toteuttaa.