kokodiili-logo-valk

Hinnoittelu

Avoin hinnoittelu

Olemme pääkaupunkiseudulla ainoita yrityksiä, jolla on täysin avoin hinnoittelu. Alkaen hinnastomme on kaikkien nähtävissä sivuillamme. Tuntihinnat sekä kiinteän hinnoittelun perusteet ovat selkeät. Esitämme hinnastomme asiakkaille aina arvonlisäveron kanssa, jotta kenellekään ei veron lisääminen hintaan tule yllätyksenä. Emme myöskään lisää laskutuksiimme kilometrikuluja, huoltoautolisiä tai muita piilokustannuksia, mistä emme mainitsisi. Hintamme ovat varmasti kilpailukykyiset, mistä voimme olla ylpeitä.

Hinnasto (PDF-tiedosto)

Pyydä hintaa

Jotta voisimme laskea tehtäville töille hinnan, on kohteesta tiedettävä joitain perustietoja.

Parhaiten asiaa selvittää työselostus kuvan kanssa, jotka voit lähettää meille sähköpostitse. Työselostuksesta olisi hyvä käydä ilmi seuraavat asiat:

  1. mitä töitä ja työvaiheita haluatte tehtäväksi
  2. milloin työt pitäisi tehdä
  3. missä työ tehdään
  4. asiakkaan yhteystiedot

Näin työn luonne on selvillä molemmille, työ sujuu hyvin ja aikataulut pitävät.

Esimerkki

Hei

Meille on tulossa helmikuun alussa alkavan putkiremontin takia keittiöprojekti. Purun voisi tehdä helmikuun ensimmäisellä viikolla alkuviikosta ja kasauksen maaliskuun viimeisellä viikolla.

Haluaisimme teiltä keittiön purun, kasauksen, asennuksen ja välitilan laatoituksen. Putkiremonttiurakkaan kuuluvat sähkö-, putki- ja maalaustyöt.

Keittiösuunnitelma on viestissä mukana ja siitä ilmenee tarkemmat yksityiskohdat. Vanha keittiö on jotakuinkin saman kokoinen kuin kuvissa oleva uusi suunniteltu keittiö. Asunto on toisessa kerroksessa ja auton saa ajettua purussa ja uuden keittiön asennuksessa oven eteen.

Terveisin

Maija Korhonen

Ota rohkeasti yhteyttä!