kokodiili-logo-valk

Muut työt

Laatoitus

Teemme kaikki laatoitukset ammattitaidolla ja perusteellisesti. Myös luonnonkivillä tehtävät laatoitukset onnistuvat. Asiakkaan tulisi hankkia laatoitukseen laatat, sauma-aineet sekä silikoni tason ja laattojen väliin. Näin kaikkien kolmen värimaailmat ovat varmasti asiakasta miellyttävät. Jos tarvikkeiden kuljettaminen tuntuu hankalalta me voimme sovittaessa sen tehdä, kun tuotteet ovat maksettuna ja noudettavissa sovitusta paikasta. Laatoitukset ovat pääsääntöisesti tuntipohjaisia töitä, joiden kokonaisaikaan vaikuttavat pohjien kunto, niiden mahdollinen uusiminen, laatan koko, saumojen paksuus ja luonnollisesti laatoitettava pinta-ala. Jos haluatte laatoituksen tehtäväksi keittiöprojektin yhteydessä meidän olisi hyvä tietää asiasta etukäteen, jotta kaikki työvaiheet saadaan sovitettua sujuvasti yhteen.

Pinnat

Jos pintojen valmiiksi saattaminen tuntuu hankalalta, niin saatte palvelun meiltä. Pintojen tasoitukset, maalaukset ja lattia-asennukset onnistuvat. Pintaremonttien kohdalla on syytä käydä aina tarkasti läpi tehtävät työt. Asiakkaillemme tarjoamme viimeistellyn työn ja edulliset tarvikkeet erinomaisten yhteistyökumppaniemme kautta. Remontointitarvikkeita varten asiakkaat saavat kauttamme luotua Starkki-tilin, mikä kuitataan kun remontti on tehty. Emme siis peri katetta, niin kuin yleisesti yritykset tarvikkeiden suhteen toimivat, vaan yhteistyömme ansiosta asiakkaat saavat halutessaan tarvikkeet jopa listahintoja edullisemmin. Kysy lisää!

Asbesti

Remonteissa huomioitavaa on vuonna 2016 voimaan tullut asbestilaki. Käytännön tasolla lain voimaan tulo tarkoittaa ennen vuotta 1995 rakennetuissa kohteissa asbestikartoitusta ennen pintojen purkua. Kokodiili on suorittanut tarpeelliset koulutukset/tutkinnot ja voimme palvella asiakkaita myös hyvä laatuisella ja asiallisen hintaisella asbestikartoituksella.

Asbestikartoitus 320€/kpl, lisänäyte 149€/kpl. Sisältää kohteessa näytteenoton, lain vaatimusten mukaisen laboratorioanalyysin ja asbestikartoitusraportin

Keittiön sähkötyöt

Keittiön sähkötöihin varataan kaksi käyntiä:

  • Vanhojen sähköasennusten purku- ja pohjatyöt
  • Sähkökalusteiden ja kodinkoneiden asennus ja käyttöönottotarkastus

Kattavista huoltoautoistamme löytyy yleisimmät asennustarvikkeet.

  • Tuntihinta 55,00-60€/h
  • Huoltoautoveloitus 20-30€/käynti
  • Tarvikkeet veloitetaan menekin mukaan.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja vaihtelevat hieman paikkakuntakohtaisesti. Tarkan hinnan saatte tarjouksen yhteydessä. Laskun mukana saatte aina käyttöönottotarkastuspöytäkirjan.

LVI

Kiinteät hinnat sisältävät työn ja tarvikkeet ja edellyttävät toimivia kalustesulkuja.

Keittiön vesikalusteiden irrotus

Alle 50 km toimipisteestämme149,00 €
50-100 km toimipisteestämme189,00 €
Yli 100 km toimipisteestämmeVoimassa olevin tuntihinnoin,
lisäksi laskutamme kilometrikorvauksen á 0,82 €/km

Keittiön vesikalusteiden asennus (sis. 1 kodinkoneen ((apk/pk)) kytkennän ja koekäytön)

Alle 50 km toimipisteestämme229,00 €
50-100 km toimipisteestämme259,00 €
Yli 100 km toimipisteestämmeVoimassa olevin tuntihinnoin,
lisäksi kilometrikorvaus á 0,82 €/km

LVI-lisätyöt

Kuten lisäkoneiden kytkennät (jos keittiössä sekä pesu- että tiskikone) ja lisähanojen teot, jääpalakoneellisten jääkaappien vesiliitäntöjen teot, vesijohtojen ja viemärien muutostyöt ym.

Erilliskäynnin minimivelotus
(sis. LVI-asennustyö 2h+huoltoauton lähtövelotus) 140-150 € / käynti

Lisätunnit (minimivelotuksen / kiinteän hinnan lisäksi) 55-60 € / h

Tarvikelaskutus tukkuliikkeiden OVH-hinnoin menekin mukaan

Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja vaihtelevat hieman paikkakuntakohtaisesti. Tarkan hinnan saatte tarjouksen yhteydessä.