Kalusteet

Huonekalut

Kalusteiden kasaus- ja asennuspalvelut Suomessa vuodesta 1996 alkaen. Teemme kaikki työt kilpailukykyisellä hinnalla. Teemme sovitusti kaikki kasaustyöt tai vain ne toimenpiteet, jotka asiakas katsoo parhaimmaksi. Joissakin asennuskohteissa kannattaa käyttää kahta asentajaa nopeuttamaan asennustyötä. Huonekalujen kasaustyö on kotitalouksille verovähennyskelpoista. Kalusteasennuksen toimitusaika on normaalisti aina joitain päiviä, joissain tapauksissa vaikka seuraava päivä. Asennusaika kannatta sopia heti kun tietää milloin kalusteet ovat asennuspaikalla. Tarvittaessa pidemmän aikavälin päähän voi sopia alustavan viikon ja yhdessä voimme tarkentaa aikaa kun työn ajankohta lähenee.

Toimistokalusteet

Pystymme ottamaan työn alle suurienkin toimistojen kalustamiset. Kaikki työt tehdään kilpailukykyisellä hinnalla. Teemme sovitusti kaikki kasaustyöt tai vain ne toimenpiteet, jotka asiakas katsoo parhaimmaksi. Joissakin asennuskohteissa kannattaa käyttää kahta tai useampaa asentajaa nopeuttamaan asennustyötä. Edellinen pätee erityisesti suurien toimistojen yhteydessä, jolloin siirtämistä vaativia tuotteita voi olla paljon. Toimistokalusteasennuksen toimitusaika on normaalisti aina joitain päiviä, joten asiakkaan tarpeisiin pystymme reagoimaan nopeasti. Asennusaika kannatta sopia heti kun tietää milloin kalusteet ovat asennuspaikalla. Pidemmän aikavälin päähän voi sopia alustavan viikon ja yhdessä voimme tarkentaa aikaa kun työn ajankohta lähenee ja työtä pääsee tekemään.

Takuudiili

kokodiili-logo

Jokaiselle Kokodiili Oy:n alusta loppuun asti asentamalle kohteelle myönnetään työ takuu.

Takuu käsittää sen että työ on tehty oikein ohjeiden/suositusten mukaisesti. Kokodiili Oy takaa myös, että työssä on käytetty oikeita menetelmiä ja työkaluja.

LUOTTOKELPOISUUS

Kokodiili Oy on saanut tunnustusta luottokelpoisuudesta ja se on palkittu D&B:n AAA sertifikaatilla ensimmäisen kerran jo vuonna 2005. On hyvä huomioida, että tähän luokkaan pääsee vain 3,46 % kaikista suomalaisista yrityksistä.