Mittaus

Mittaus varmistaa joustavan asentamisen ja mahdollisten jo olemassa olevien suunnitelmien sopivuuden haluttuun tilaan. Mittaustyö tehdään aina tulevassa työkohteessa paikan päällä.

Työ voidaan tehdä kahdella tapaa:

  1. Valmiin suunnitelman varmistusmittaus jo olemassa olevaan tilaan. Näin voit varmistaa keittiösuunnitelman sopivuuden kohteeseen ja varmistusmittauksen jälkeen tilata keittiön huoletta.
  2. Tilan pohjapiirroksen tekeminen. Mittojen avulla keittiösuunnitelmaa voidaan tehdä helposti suunnitteluohjelmalla tai vaikkapa käsin, jos tuotteet ovat selvillä.

Pohjapiirrokseen mitataan seuraavat seikat:

  • Äärimitat työkuvien pohjaksi
  • Huonekorkeus
  • Ikkunapenkkien leveydet ja korkeudet
  • Ikkunoiden ja ovien koko ja sijainti
  • Ilmastointi-, vesi- ja viemäriputkien sijainnit sekä patterit
  • Kulmien mittaus mahdollisuuksien mukaan

Huom! Aina kaikkia mittoja ei voi täysin varmistaa ennen vanhan purkua. Huomioithan, että mittauspalvelu ei ole keittiön suunnittelua.

Takuudiili

kokodiili-logo

Jokaiselle Kokodiili Oy:n alusta loppuun asti asentamalle kohteelle myönnetään työ takuu.

Takuu käsittää sen että työ on tehty oikein ohjeiden/suositusten mukaisesti. Kokodiili Oy takaa myös, että työssä on käytetty oikeita menetelmiä ja työkaluja.

LUOTTOKELPOISUUS

Kokodiili Oy on saanut tunnustusta luottokelpoisuudesta ja se on palkittu D&B:n AAA sertifikaatilla ensimmäisen kerran jo vuonna 2005. On hyvä huomioida, että tähän luokkaan pääsee vain 3,46 % kaikista suomalaisista yrityksistä.